Vandaag Inside keert terug, mét Johan Derksen maar zonder sponsor Stella

Tv-programma is maandag, bijna twee weken na 'definitieve einde', weer te zien. Sponsor Stella keert niet terug, Toto wil niet reageren.

Het programma Vandaag Inside keert maandag terug op televisie. Dat bevestigt Johan Derksen na berichtgeving van het AD. Niet alleen Wilfred Genee en René van der Gijp, maar ook Derksen zelf is weer in het programma te zien. Nadere toelichting geeft Derksen niet. Volgens hem komt Talpa in de loop van woensdag met een verklaring. Het mediabedrijf wil nu nog niet reageren.

Advertentie

Ophef over kaars-verhaal

De drie presentatoren besloten bijna twee weken geleden te stoppen na een storm van commotie over een bekentenis van Derksen, dat hij een halve eeuw geleden een bewusteloze vrouw zou hebben gepenetreerd met een kaars. Later herriep hij zijn verhaal en zei dat er geen penetratie was geweest.

Na de uitspraken van Derksen besloten de hoofdsponsors van het programma, fietsenmerk Stella en en de Toto, zich niet langer aan het programma te verbinden.

Stella laat weten dat hier door de terugkeer van Vandaag Inside niets aan verandert. De keuze is definitief. De Toto, dat lang en nauw aan het programma was verbonden, wil geen reactie geven op de terugkeer van Vandaag Inside.

Lees ook:

Koning Johan en sponsor Toto stoppen, maar laten een muizengaatje open

Stella Fietsen en Toto trekken zich terug als sponsor van Vandaag Inside

(Redactie/ANP)

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie