Vandaag Inside per direct gestopt

Het tv-programma is per direct van de buis gehaald nadat Johan Derksen aangaf te stoppen. Wilfred Genee en René van der Gijp stoppen ook.

Johan Derksen, Wilfred Genee, en René van der Gijp stoppen met hun werkzaamheden voor het programma Vandaag Inside. Talpa Network laat weten dat zij dat vrijdag hebben besloten. Donderdag kondigde Derksen al aan te willen stoppen.

Van der Gijp en Genee gaven aan dat ook zij onder deze omstandigheden het programma niet willen voortzetten, aldus Talpa.

Op de plek van Vandaag Inside wordt vrijdagvond een aflevering van Het Roer Om uitgezonden. Vanaf aanstaande maandag neemt de familie Meiland die plek in met van Frankrijk tot Noordwijk.

Sponsoren trokken zich terug

Derksen raakte deze week in opspraak door zijn uitspraak dat hij in de jaren '70 een bewusteloze vrouw gepenetreerd zou hebben met een kaars. Een dag zwakte hij dat verhaal af tot het plaatsen van een kaars tussen de benen van de vrouw. Derksen zou op aanraden van zender Talpa excuses maken in de uitzending van donderdag, maar deed dat niet. Meerdere sponsoren, waaronder Toto en Stella Fietsen zegden de samenwerking met Vandaag Inside op. Zij distantieerden zich van de uitspraken van Derksen.

Andere merken, waaronder VodafoneZiggo, Welkoop en Vriendenloterij, gaven tegenover Adformatie aan voorlopig wél te blijven adverteren. Dat gaat niet door, nu het programma per direct stopt.

(ANP / Adformatie) 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie