Viaplay per 1 maart te zien via KPN en Ziggo en kost 13,99

F1 Grand Prix van Zandvoort de komende drie jaar live te zien bij de NOS.

F1-presentator Amber Brantsen
ANP Stefan Heijdendael

Viaplay begint op 1 maart 2022 in Nederland en gaat kijkers een combinatie van premium live sport, Viaplay Originals, Hollywood-films en series en content voor kinderen bieden. De dienst wordt een enkel pakket met een prijs van 13,99 euro per maand en komt beschikbaar via distributiepartners zoals VodafoneZiggo en KPN en als direct abonnement.

Eigenaar Nordic Entertainment Group (NENT) sloot ondertussen een contract met de NOS rond de rechten van de Formule 1 die Viaplay vorig jaar bemachtigde. De Grand Prix van Zandvoort is de komende drie jaar live bij de NOS te zien. Daarnaast mag de NOS vanaf het nieuwe Formule 1 seizoen drie minuten van de kwalificatie en een samenvatting van iedere Grand Prix uitzenden.

Uiteraard is de Formule 1 de grote trekker voor Viaplay, daarnaast heeft de streamingdienst ook de PDC darts met drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen bemachtigd, het Bundesliga voetbal, vrouwenvoetbal uit Italië en Zweden en Premier League voetbal vanaf augustus 2022.

Marco Zwaneveld is benoemd tot Hoofd Sport Nederland van Viaplay. Amber Brantsen presenteert de Formule 1, met Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk als commentatoren.

Viaplay Originals zijn onder meer `Love Me', `The Box', `Honour', `Treesome' en `Partisan'. Viaplay gaat ook investeren in Nederlandse Viaplay Originals. Kennard Bos is benoemd tot Viaplays eerste Executive Producer in Nederland.

Internationale films en series zijn onder andere `Men in Black', `Walker', `Dr Death', `The Capture', `Tomb Raider', `Jumanji: The Next Level',  `Bad Boys for Life' en `Charlie's Angels'.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie