Waarom Gijs Groenteman een lucratief aanbod van Podimo afsloeg

EEN PODCASTJOURNAAL | Joep van der Laan en Robert Doggers praten met de medeoprichter van 'Meer van dit' over z'n uitdijend podcastimperium.

Gijs Groenteman
ANP

Joep van der Laan en Robert Doggers interviewen in de derde aflevering van Een Podcastjournaal de Gijs Groenteman.

De journalist, radio-, tv- en theatermaker en bovenal medeoprichter van Meer van dit-podcasts vertelt over zijn alsmaar uitdijend podcastimperium. Hoe een journalist plots ondernemer werd. En wat voor een... Adverteerders staan in de rij, ondanks het feit dat ze karrenvrachten ironie over zich heen krijgen. Ook doet hij uit de doeken waarom een uiterst lucratief aanbod van Podimo werd afgeslagen.

Lees ook: 'Een podcastjournaal' is een podcast over podcasts

Verder in deze aflevering de groei van de kinderpodcasts, interessante cijfers over de meest populaire podcastcategorieën, Youtube en Twitter die allebei nieuwe stappen zetten met hun podcastpropositie en technieuws: over de adaptive podcast player. En gaan de robothosts de echte podcasthosts overbodig maken?

Het journaal wordt afgesloten met de Podcastexoot van de maand: voor alle ouden en jonge fans van Suske & Wiske.

Een Podcastjournaal wordt geproduceerd door Next Episode en Visionair Ordinair. Hosts zijn Joep van der Laan en Robert Doggers. Het is te beluisteren Apple Podcast of hier via Spotify:

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie