bvA verplaatst 100 jaar event ‘MerkKracht’ wegens Corona

Het grote internationale event van 12 maart aanstaande wordt verplaatst naar donderdag 24 september later dit jaar.

Merkkracht
BVA

bvA, netwerk van merkleiders, maakt vandaag bekend dat het grote internationale event  ‘MerkKracht’ van 12 maart aanstaande wordt verplaatst naar donderdag 24 september later dit jaar. Aanleiding om de viering van haar 100-jarig bestaan te verplaatsen zijn de voorzorgsmaatregelen die veel organisaties hebben genomen vanwege het coronavirus. Hierdoor kan een groot aantal sprekers en bezoekers niet aanwezig zijn bij het event op 12 maart.

 

 

Middag- en avondprogramma blijven intact
bvA-voorzitter Frenkel Denie geeft aan dat er helaas geen andere keuze was: “Het bestuur, het bureau en enkele leden hebben in de afgelopen maanden hard gewerkt om een indrukwekkend programma samen te stellen. Nergens anders staan sprekers als Hanneke Faber, President Global Foods & Refreshment Unilever, Merijn Everaarts, oprichter en CEO Dopper, Helen Mets, Executive Vice President Materials DSM, Matt Wallaert, Chief Behavioral Officer bij o.a. Microsoft en nog zoveel anderen in één programma op het podium. Nu een aantal van hen vanwege interne voorzorgsmaatregelen geen toestemming kreeg om aan het symposium deel te nemen, hebben we in overleg met alle sprekers en deelnemende partijen besloten het event te verplaatsen. Op deze wijze het volledige middag- en avondprogramma met dezelfde topsprekers, de netwerkborrel, het walking dinner en de slotact intact. Alleen de datum verandert en de locatie maken we zo snel mogelijk bekend.”

Tickets blijven geldig en zijn overdraagbaar
bvA geeft aan dat de verkochte tickets voor het symposium geldig blijven en dat alle bezoekers zo veel mogelijk zijn geïnformeerd. Tickethouders die op de nieuwe datum niet aanwezig kunnen zijn, hebben de mogelijkheid hun ticket kosteloos intern over te dragen. Mensen die nog geen ticket hadden gekocht, kunnen dit alsnog doen via www.bva100jaar.nl.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie