CitySafes vernieuwt merkidentiteit en beeldtaal

CitySafes, in Nederland bekend onder de merknaam De Nederlandse Kluis, vernieuwt de identiteit om het merk internationaal sterker te maken.

CitySafes

CitySafes, in Nederland bekend onder de merknaam De Nederlandse Kluis, heeft zijn merk- en visuele identiteit drastisch vernieuwd. De ontwikkeling van een internationale beeldbank was onderdeel van de merkoperatie. Voor zowel concept als beeldbank werd samengewerkt met creatief bureau The Others (full credits onderaan).

De internationale beeldbank dient om zowel emotie als informatie over te brengen en kan gebruikt worden in de verschillende landen waar CitySafes actief is. Dat zijn België, Denemarken, Duitsland en Nederland).

CitySafes
CitySafes

Oma haar sieraden

The Others zegt dat de keuze voor concept en beeldbank is ingegeven vanuit de overtuiging dat alle verschillende doelgroepen in verschillende landen zich hiermee kunnen identificeren en dat iedereen wel iets van waarde heeft. ‘Van oma haar sieraden, naar een Turkse bruidsschat tot belangrijke documenten van een ondernemer. Hierdoor is er gewerkt met veel verschillende modellen met verschillende achtergronden en nationaliteiten.’

Citysafes_touch

De nieuwe identiteit en beeldbank, die naast beeld ook film bevat, wordt ingezet in diverse media en middelen. Als eerste start op dit moment de campagne in Duitsland met een social campagne. Offline worden er onder andere outdoor, advertising en instore communications ingezet. Later deze maand worden de campagnes verder uitgerold in België, Denemarken en Nederland.

CitySafes
CitySafes

Credits

CitySafes: Marlous van Laar, Sterre Embsen, Laura Quint

Creatie & Art direction: The Others: Chris Visser, Lion Versloot, Mandy van Montfoort

Account & Productie : Aafke Obbes

Fotografie: Lars Beekman

Film: Jorn Prinsen

Hair & Make-up: Ellen van Exter

Beeldmanipulatie: Rolf Meijer

Edit: Arjen Moes

Design: Bram van Geerenstein, Lucienne Meijer, Isabella Smit

Citysafes_tell

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie