Crackd lanceert in Nederland: Het Vegan Ei, in een fles

Het vegan-product is gemaakt van koudgeperste erwten en de ‘ei-smaak’ komt voort uit de toevoeging van Indiaas Kala Namak.

Cracked lanceert in Nederland: Het Vegan Ei, in een fles

Crackd lanceert in Nederland haar plantaardige ei-vervanger in vloeibare vorm. Het merk belooft dat iedereen nu alle eiergerechten helemaal ei-vrij kan maken. Het merk is al verkrijgbaar in Engeland en ligt nu in het vegan-schap bij Jumbo.

Echte ei-smaak

Crackd vertelt dat het vegan-product is gemaakt van erwten. Deze zijn koudgeperst, wat beter zou zijn voor de smaak terwijl zo ook de voedingsstoffen behouden blijven. Crackd zegt dat de echte ‘ei-smaak’ voortkomt uit de toevoeging van een beetje Indiaas Kala Namak. Het Vegan Ei is volgens het het merk rijk aan B12 en eiwitten, bevat weinig vet en suikers en geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. 

Purpose

Crackd wil bijdragen aan de transitie naar een duurzamer voedselsysteem.

‘Als we met z’n allen wat vaker voor plantaardig kiezen, dan maken we samen een groot verschil. Eten moet een feestje blijven, dus daarom ontwikkelden we 100% plantaardig alternatief voor ei. Een product dat goed is voor de planeet, zonder in te leveren op gebruiksgemak en smaak. Zodat we allemaal kunnen genieten van fluffy pancakes, scrambled eggs en wentelteefjes.’ 

Jumbo

Crackd is nog exclusief verkrijgbaar bij Jumbo. De inhoud van een fles vegan ei zou gelijk staan aan acht eieren.

Lees ook: Lidl lanceert duurzaamheidscampagne

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie