Directieteam Endemol Nederland verkleind

Financieel directeur Pam van Olphen verlaat Endemol Nederland Mediagroep. Daarmee gaat het directieteam terug van drie naar twee personen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Van Olphen treedt op 1 januari op eigen initiatief terug als gevolg van het besluit om de leiding van het mediabedrijf terug te brengen van drie naar twee directeuren. Algemeen directeur Laurens Drillich: &;Wij werken aan een organisatie die op alle fronten kan meebewegen met de markt en deze wijziging is daar een onderdeel van.&; Hij prijst Van Olphen als een &;intelligente en toegewijde collega, die zeer waardevol is geweest voor de ontwikkeling van ons bedrijf&;.

Van Olphen: &;Binnen de directie zijn we gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat een kleinere samenstelling wenselijk en haalbaar is. Voor mij is dit het juiste moment om het bedrijf te verlaten. Er staat een zeer professionele organisatie en ik heb nu de ambitie om nieuwe uitdagingen op te zoeken.&;

De directie van Endemol Nederland Mediagroep bestaat per 1 januari 2014 uit algemeen directeur Laurens Drillich en adjunct directeur Lucas Goes, ondersteund door directie-adviseur Dick van der Graaf.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie