Sligro gaat The Support Group versterken, neemt Amsterdamse festivalgigant over

The Support Group is een samenwerkingsverband van evenementenbedrijven dat onder meer beveiligingspersoneel en barmedewerkers levert.

Onder de nieuwe naam Sligro Event Support neemt Sligro ook de Amsterdamse groothandel House of Drinks over.
Pexels

Het Brabantse Sligro gaat per 1 april The Support Group versterken, een samenwerkingsverband van evenementenbedrijven dat onder meer beveiligingspersoneel, barmedewerkers en betaaldiensten levert. Onder de nieuwe naam Sligro Event Support neemt Sligro ook de Amsterdamse groothandel House of Drinks over.

Advertentie
advertisement

'The Support Group heeft alle kennis en expertise in huis om klanten van Sligro te helpen bij het operationeel ondersteunen van kleine- en grote evenementen', zegt Max Brands, National Accountmanager bij Sligro. 'Met deze samenwerking slaan twee gevestigde eventpartijen de handen ineen om de service voor klanten en de evenementenindustrie verder uit te breiden en te professionaliseren.'

Coronacrisis

Volgens Olav Fontijn van House of Drinks heeft de overname alles te maken met de noodlijdende evenementenbranche als gevolg van de coronacrisis. 'Corona heeft deze overname versneld,' zegt Fontijn tegen Het Parool. 'Dit is een gezond besluit. We weten niet waar het heen gaat in onze branche, alles is onzeker.'

Sligro, vooral bekend van de horecagroothandels, is overigens geen onbekende in de evenementenbranche. Het bedrijf levert bijvoorbeeld drank- en voedsel op Lowlands. House of Drinks doet hetzelfde bij festivals van onder meer ID&T, zoals Awakenings, Mysteryland en Milkshake.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie