T-Mobile breidt abonnement-portfolio uit: onbeperkt 5G met Netflix en Videoland

Nieuwe omnichannel-campagne, ​​​​​​​Stream als een Unlimited, moet het nieuwe aanbod onder de aandacht brengen.

T-Mobile breidt abonnement-portfolio uit: onbeperkt 5G met Netflix en Videoland
TBWA\Neboko

T-Mobile breidt het Unlimited-portfolio uit met een nieuw abonnement: Unlimited & Entertainment. Volgens de provider bestaat het aanbod uit onbeperkt 5G, Netflix en Videoland samen in 1 abonnement, aangeboden met korting. Het nieuwe aanbod wordt onder de aandacht gebracht met de Stream als een Unlimited-campagne, onderdeel van de Unlimiteds-reeks, opnieuw ontwikkeld samen met TBWA\Neboko.

Advertentie
advertisement

De commercial

De commercial toont hoofdrolspelers uit Netflix en Videoland-hits die kijken naar hún eigen favoriete film of serie. Deze Unlimiteds-bn’ers laten zien wat het aanbod van ‘altijd en overal te streamen series’ inhoudt. De ten gehore gebrachte muziek in de video is gecomponeerd op basis van de soundtrack van film-klassieker 2001: a space odyssey en ingezongen door Paul Sinha. 

Unlimited & Entertainment van T-Mobile | Unlimited 5G + Netflix + Videoland

Bouwen aan de Unlimited-positionering

Margaret Kreuger, manager brand & customer communications van T-Mobile, zegt dat de provider met de uitbreiding van het portfolio verder wil bouwen aan de Unlimited-positionering en de zogenoemde Unlimiteds-mindset. ‘Deze samenwerking met Videoland en Netflix is uniek en baanbrekend voor de markt. En dat verdient natuurlijk een prachtige omnichannel campagne, waarbij we zowel onze bestaande klanten mee verrassen als ook de markt weer even wakker schudden.’

Productie en uitrol

De film is geproduceerd door Czar en de muziek is verzorgd door MassiveMusic. De campagne wordt uitgerold in social media, online advertising, CRM, retail, buitenreclame, radio en tv.

Lees ook:

Credits:

Klant: T-Mobile

Bureau: TBWA\Neboko

Productie: Czar (regie: Boris Booij)

Post Productie: Woodwork Amsterdam

Muziek: MassiveMusic

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie