Voetbal International brengt zijn podcasts onder bij Dag en Nacht Media

De partijen werken al langer samen voor de VI podcasts. Die samenwerking breidt zich nu verder uit.

Afbeelding via Dag en Nacht Media

Voetbal International (VI) brengt zijn vier podcasts per direct onder bij podcastuitgever Dag en Nacht Media. Dat maken de partijen bekend in een blogpost. VI en Dag en Nacht Media willen door de samenwerking het aanbod van kwalitatieve Nederlandse voetbalpodcasts verder uitbouwen. 

Dag en Nacht Media gaat de VI-podcasts exploiteren en met VI plannen maken om op productioneel vlak samen te werken. In de toekomst moet dit 'nog meer toffe podcasts' opleveren. 

Vier podcasts

VI geeft momenteel vier voetbalpodcasts uit, genaamd Pak Schaal Podcast, De Dick Voormekaar Podcast, Skiete Willy Podcast en Scorebordjournalistiek. Die laatste gaat over voetbal in het algemeen, waar de andere drie podcasts zich richten op respectievelijk Ajax, Feyenoord en PSV. 

De Pak Schaal Podcast wordt gemaakt door VI-hoofdredacteur Freek Jansen en Dag en Nacht Media-hoofdredacteur Arco Gnocchi. Laatstgenoemde zegt over de samenwerking: 'al meer dan drie jaar mag ik samen met Freek achter de microfoon plaatsnemen, en ik ben dan ook heel trots en verheugd dat we de samenwerking nu ook achter de schermen kunnen uitbouwen. Met maar één doel voor ogen: de beste en grootste voetbalpodcasts van Nederland maken.'

Dag en Nacht Media

Dag en Nacht Media is als uitgever bekend van succesvolle podcasts als Een podcast over media, Universiteit van Nederland,  Jong Beleggen en Man Man Man, de podcast. De uitgever maakt ook branded podcasts, onder meer in samenwerking met KPN, Defensie, Deloitte en Adidas. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie