Zalando start verkoop Apple-gadgets vanwege lifestyle-visie

De kledingwebshop wil dé plek zijn waar klanten zowel kleding als matchende techaccessoires kopen.

De Apple Watch
Afbeelding: Apple

Zalando start per direct in een handvol Europese landen met de verkoop van Apple-gadgets en -accessoires. Dat doet de welbekende kledingwebshop omdat het een visie heeft op fashion en lifestyle, en wil dat klanten op één plek zowel kleding als matchende techaccessoires kunnen aanschaffen. De Apple-producten lijken vooralsnog niet naar de Nederlandse Zalando-website te komen; het persbericht noemt ons land niet. 

Marketingcampagne

Zalando zegt via zijn webwinkels in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Zwitserland producten van Apple te gaan verkopen. Het gaat om de Apple Watch, AirPods, HomePod en bijbehorende accessoires. In deze landen komen ook audioproducten van Beats beschikbaar, een merk dat sinds 2014 onder de Apple-vlag valt. 

In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zet Zalando Marketing Services een marketingcampagne op om de lancering van Beats-producten in de webwinkel aan te jagen. Deze campagne draagt de naam Sound in Style en omvat reclame-uitingen op de website en op sociale media, in samenwerking met 'fashion focused content creators'. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie