Don Diablo lanceert 'Too much to ask'-videoclip die aarde helpt vergroenen 

De muziekvideo is onderdeel van Stream to Regreen van Justdiggit: elke 25 streams staat gelijk aan het vergroenen van 1m2 van de aarde. 

Don Diablo lanceert 'Too much to ask'-videoclip die aarde helpt vergroenen 
Media.Monks

Met een gezamenlijke missie om de aarde te vergroenen en af te koelen lanceert producer, artiest en songwriter, Don Diablo samen met Justdiggit de videoclip ‘Too much to ask'. De video is onderdeel van het initiatief ‘Stream to Regreen’. Dit betekent dat wanneer het nummer wordt afgespeeld via streamingdiensten als Spotify, Youtube en Xite de opbrengst daarvan aan Justdiggit gedoneerd wordt.

Volgens Don Diable staat elke 25 streams van het nummer gelijk aan één vierkante meter vergroening. 

280.000 vierkante meter vergroend

De artiest vertelt dat sinds het nummer, gemaakt in samenwerking met Ty Dolla $ign, uitkwam in juni, is het inmiddels zeven miljoen keer gestreamd, wat gelijk staat aan 280,000 vierkante meter aan vergroend land.   

In de film, die ontwikkeld is in samenwerking met Media.Monks en regisseur Safi Graauw, wordt het luisteren van muziek verbonden met een positieve impact op de planeet: hoe langer de hoofdpersoon het nummer luistert, hoe weelderiger en groener de wereld wordt.

Aan het einde van het nummer is te zien dat Don Diablo door een groene weide loopt, terwijl de jonge vrouw in haar appartement danst.

De muziekvideo

Don Diablo & Ty Dolla $ign - Too Much To Ask | Official Music Video

'Het begin van iets geweldigs'

Wessel van Eeden, marketing director van Justdiggit vindt het fantastisch dat actief de aarde vergroend kan worden door naar de beste muziek te luisteren en videos te kijken.’ 

Don Diablo noemt Too Much To Ask zelfs een liefdeslied voor Moeder Aarde. ‘Als futurist heb ik me altijd gericht op het vinden van manieren om een betere toekomst te creëren en dit is zeker het begin van iets geweldigs.’

Nadiya Haddad, senior producer Films & Content van Media.Monks, vindt daarbij dat de muziek-video verder gaat dan alleen entertainment. De film deelt de spanningen van ons dagelijks leven om een positieve impact op het klimaat te hebben ontzettend goed. Het geeft een stem aan de ambitie om beter voor onze planeet te zorgen.’

'Jongeren te bereiken'

Graauw voegt daar nog aan toe dat Stream to Regreen een andere manier is om creativiteit te betrekken bij de communicatie over landschapsherstel. ‘Het is een eenvoudige manier om jongeren te bereiken via de fanbase van Ty Dollah $ign en Don Diablo door het maken van deze videoclip’

Don Diablo en Ty Dolla $ign zijn volgens JustDiggit de eerste artiesten die meedoen aan het Stream to Regreen-initiatief. Justdiggit kondigt aan dat het van plan is om het initiatief uit te breiden met meer artiesten met als doel om honderden miljoenen streams te realiseren.

Stream to Regreen’is ontwikkeld in samenwerking met HavasLemz en de video ontwikkeld door Media.Monks. Het Media.Monks influencer marketing team en Blowup Media moeten het bereik van de videoclip vergroten. 

Stream to Regreen-kanaal

Muziekplatform Xite zegt toe dat het een kanaal wijdt aan Stream to Regreen, waar Too Much to Ask herhaaldelijk zal worden afgespeeld.

Lees ook: JustDiggit wil zich als wereldmerk positioneren: 'Je moet groot durven denken'

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Wessel van Eeden
#Streamtoregreeen, dank Adformatie voor de support
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie