Steam en Talmark verder als SteamTalmark, beide vestigingen blijven overeind

'Employer branding is belangrijker dan ooit', stelt strateeg Jari Kloppenburg.

De directie van SteamTalmark

De in 2021 gefuseerde bureaus Steam en Talmark kondigen nu een naamswijziging aan: SteamTalmark. Dit moet de employer branding-bureaus naar eigen zeggen in staat stellen te groeien naar een 'toekomstig fullservice-bureau' voor branding, campagnes en werkenbij-websites. 

'De afgelopen jaren is hard gewerkt om van de twee afzonderlijke bureaus één bureau te maken. Daarbij is een gezamenlijke visie op employer branding inclusief gezamenlijke werkwijze ontwikkeld; van corporate branding naar employer branding, en daar past nu één naam bij', zo laat strategy director Jari Kloppenburg weten. 

Hij gaat verder: 'Organisaties staan tegenwoordig voor veel uitdagingen, zoals op het gebied van digitalisatie, duurzaamheid, personeel en diversiteit. Dat vraagt om een fullservice benadering, die we met StealTalmark willen bieden. Alle uitdagingen hebben één ding gemeen; er is talent voor nodig. In de huidige arbeidsmarkt, waar talent schaars is, en dat zal voorlopig niet veranderen, betekent dat wie het talent heeft ook het succes heeft. Employer branding is belangrijk dan ooit.'

Ricardo Risamasu, commercieel directeur: 'Als het employer brand niet vanuit de organisatie gestalte krijgt, is het een lege huls. En daarmee is het niet meer de corporate brand wat de klok slaat, maar het employer brand als kern van de organisatie.'

Bij SteamTalmark werken 48 mensen, op locaties in Amsterdam en Utrecht. Beide vestigingen blijven bestaan. Het gefuseerde bureau werkt voor opdrachtgevers als het ministerie van Defensie, ANWB, Essent en UMC Utrecht.

Op de foto v.l.n.r.: Robbert Speet (digital director), Ricardo Risamasu (director business development), Maarten Kuipers (creative director), Marco van Rookhuijzen (algemeen directeur), Mariska van den Belt (director client services), Bert Kok (creative & strategy director), Jari Kloppenburg (strategy director)

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie