Fatboy: 'Flip je saaie tuin om voor de lente en zomer'

Met de Flip Boring to Roaring-campagne wil het Nederlandse design-merk de outdoor-collectie onder de aandacht brengen.

Fatboy: 'Flip je je saaie tuin om voor de lente en zomer'
Dept

Fatboy the Original lanceert een nieuwe merkcampagne voor de lente en zomer van 2021, Flip Boring to Roaring. Met de digital-first campagne wil het Nederlandse design-merk de outdoor-collectie onder de aandacht brengen in de hoop dat het publiek hun ‘saaie tuin omflipt’ van een standaard set-up naar een zogenoemde ‘roaring garden’, die niet saai is. Volgens Fatboy is het er nu de tijd voor na lang in lockdown en binnen te hebben gezeten. De campagne is ontwikkeld door digital agency Dept.

Fatboy, onder andere bekend van de zitzakken en de Lamzac, biedt een breed portfolio van in- en outdoor producten aan die volgens het merk ontworpen zijn ‘om een glimlach op het gezicht te brengen’. 

Advertentie
advertisement

De commercial

Fatboy | Flip Boring to Roaring

'Andere kijk op de wereld'

Pauline Barendregt, creative director bij Fatboy vertelt dat Fatboy anders kijkt naar de wereld en daarom ook andere dingen ziet. ‘We wilen het allemaal wat minder braaf. Daarom zijn onze ontwerpen en uitingen innovatief, uitgesproken en gedurfd. Maar altijd met een glimlach. Dat is terug te zien in deze Europese merkcampagne. We willen mensen helpen om op een inspirerende manier de sleur te doorbreken, zodat ze het moment naar hun eigen hand kunnen zetten.’

Fatboy: 'Flip je je saaie tuin om voor de lente en zomer'
Fatboy: 'Flip je je saaie tuin om voor de lente en zomer' Dept

Nuttige creativiteit

Jord Wessels, commercial director brand & advertising bij Dept zegt daarbij dat de samenwerking met Fatboy bewijst dat creativiteit echt iets kan bijdragen aan het dagelijks leven. ‘Fatboy weet alledaagse producten altijd vanuit een nét ander perspectief te bekijken en komt daardoor met leuke, verrassende oplossingen. Voor Dept een droomklant, want ook wij houden van creativiteit waar mensen daadwerkelijk wat aan hebben.’ 

Lees ook:

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Menno Kouveld
Boaring?
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie