Jelle Klerx verlaat Qmusic en Joe en wordt pr-manager bij Mediahuis Radio

Mediahuis Radio exploiteert de zenders Radio Veronica, 100%NL, Slam!, Sublime en Sunlite.

Na bijna zeven jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de pr van Qmusic en sinds kort Joe (DPG Media Radio) vertrekt Jelle Klerx per april naar Mediahuis Radio. Hij wordt daar pr-manager. Mediahuis Radio exploiteert de zenders Radio Veronica, 100%NL, Slam!, Sublime en Sunlite.

In zijn tijd bij Qmusic was Klerx onder andere verantwoordelijk voor de publiciteit en persrelaties van de radiozender, de programma's en dj's. Ook verzorgde hij de pr voor onder meer Het Geluid, de Foute 1500 en de bijbehorende Foute Party, concerten in 'the Qube', de Top 40 en de Qmusic Top 40 Awards.

Recentelijk was de publiciteit rondom de radiofrequentieveiling en de daaruit voortvloeiende lancering van nieuwe radiozender Joe een belangrijk onderdeel van zijn werkzaamheden. Voor de lancering van Joe was Klerx ook een tijdje betrokken als pr-manager bij DPG Entertainment, dat podcasts en videoseries produceert voor onder andere AD en NU.nl.
 

Mediahuis Radio is ontstaan uit de acquisitie van RadioCorp (100% NL, Slam! en Sunlite) en Radio Veronica. Mediahuis was al eigenaar van Sublime. Mediahuis is naast deze radiozenders ook eigenaar van de Telegraaf en NRC.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie