Logeion kiest Jos Govaart officieel tot voorzitter en presenteert nieuwe directeur

Beroepsvereniging pakt door met trojka: voorzitter Jos Govaart, directeur Meindert Jan Krijnsen en verenigingsmanager Yvonne van Vliet.

Meindert Jan Krijnsen, Jos Govaart en Yvonne van Vliet
Foto: Logeion

Logeion heeft doorgepakt met het opvullen van de vacante functies die het afgelopen jaar zijn ontstaan. De beroepsvereniging voor communicatieprofessionals koos gisteren Jos Govaart tot nieuwe voorzitter, zijn voordracht werd eerder deze week bekend.  

Daarnaast maakte Logeion de komst van een nieuwe directeur bekend. Meindert Jan Krijnsen volgt Andre Manning op die een jaar geleden de deur achter zich dichttrok bij Logeion.

Ook treedt er een nieuwe verenigingsmanager aan, Yvonne van Vliet. Zij is al als projectleider Communicatie een kleine vijf jaar bij de vereniging werkzaam.

 

Uithangbord

Eerder deze week werd al bekend dat Jos Govaart, de oprichter en managing director van het communicatiebureau Coopr, voorgedragen werd als opvolger van Wieneke Buurman op, die na bijna zeven jaar de voorzittershamer overdraagt.

De algemene ledenvergadering koos hem nu officieel, er waren geen tegenkandidaten.  

Govaart vertelde Adformatie dat hij meer communicatieprofessionals uit de commerciële sector wil binden aan de vereniging en het belangrijk vindt de ‘uithangbordfunctie’ te vervullen. ‘Het communicatievak is de afgelopen tien, vijftien jaar enorm geprofessionaliseerd. Ik denk dat het tijd wordt dat het zijn plek opeist, en daar niet terughoudend in hoeft te zijn.’ 

Vereniging 3.0

Meindert Jan Krijnsen start met ingang van het nieuwe jaar als directeur van Logeion. Hij heeft veel ervaring bij commerciële media in diverse managementfuncties en werkte onder meer bij JCDecaux, Achmea en was van 2007 tot en met 2018 directeur van MWG, de branchevereniging voor professionals in de commerciële media.

Krijnsen neemt de directeursfunctie over van Pierre Wimmers, die deze sinds januari 2022 als interim vervulde en de fundamenten voor vernieuwing van de vereniging neerzette.

Krijnsen: ‘De vereniging ontwikkelt zich sterk en zet stappen naar het vereniging 3.0-model. Er liggen interessante uitdagingen qua groei, innovatie en focus op de sector.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie