René Kroeze en Laurens Hoekstra co-ceo Vim Group

Kroeze was hiervoor coo van Vim Group en Hoekstra cco. Ze volgen Marc Cloosterman op, hij blijft aan als adviseur.

René Kroeze en Laurens Hoekstra

René Kroeze en Laurens Hoekstra zijn benoemd tot co-ceo van Vim Group, specialist in merktransformatie en merkmanagementtechnologie. Zij volgen Marc Cloosterman op, hij heeft besloten terug te treden uit deze rol. Hij blijft aan als senior adviseur en aandeelhouder.

Cloosterman zegt: ‘Voor mij is de tijd gekomen om een ander pad te bewandelen. Het is een fantastische tijd geweest. Samen met collega's waar je alleen maar van kunt dromen, hebben we een niche voor ons bedrijf gecreëerd, met een ongekende team spirit - die elke keer wordt opgemerkt als er een nieuwe collega bij komt. Ik kijk ernaar uit om vanaf september Senior Advisor van de organisatie te zijn en betrokken te blijven.’

Maarten Evertzen, head of digital & technology, is benoemd tot managing partner. Hij blijft betrokken bij digitale transformaties voor organisaties wereldwijd. Vim Group is onderdeel van Team Farner, een Europese alliantie van advieskantoren.

Het bestaande managementteam van Vim Group is versterkt met nieuwe teamleden. Joanna Jenkins, merkexpert met meer dan 25 jaar ervaring, is benoemd tot managing director van het kantoor in Londen.

John Bache, lange tijd managing partner voor de Duitse activiteiten van Vim, verlaat het bedrijf ook na zes jaar om terug te keren naar zijn thuisland Nieuw-Zeeland. In München treedt Jean-Marc König toe als managing director. König heeft ervaring in merktechnologie en klantgerichte aanpak. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie