Weer nieuwe hoofdredacteur benoemd bij DPG Media: Ferdi Felderhof leidt Donald Duck

Hij volgt Joan Lommen op.

Ferdi Felderhof is per 1 juli als de nieuwe hoofdredacteur van Donald Duck. Hij is momenteel adjunct-hoofdredacteur. Felderhof volgt Joan Lommen op, die 40 jaar werkzaam is geweest voor Donald Duck.

Advertentie
advertisement

Felderhof: 'Mijn liefde voor Donald Duck begon al toen ik nog geen letter kon lezen, maar al wel voor het tijdschriftenrek in de supermarkt zat. Voor mij voelt het als een hele eer om deze verantwoordelijkheid straks van Joan over te nemen. Met onze ambitieuze digitale plannen voor de komende zomer laten we ook zien dat Donald Duck op een andere manier met zijn tijd meegaat. Het ‘Donald Ducken’, het moment waarop je op de bank ploft met alle Duckstadbewoners, kan straks overal op ieder moment.' 

Felderhof ontvouwt daarover binnenkort de plannen.
 

Nieuwe hoofdredactie bij meerdere titels

Recent is er een stoelendans gaande bij de hoofdredacties van meerdere DPG Media magazinetitels. Die is op gang gekomen sinds DPG Media vorig jaar de Sanoma-titels overnam en er een reorganisatie kwam. Naast Lommen bij Donald Duck, vertrok na vele jaren Leontine van den Bos bij Margriet. Helene van Santen volgde haar recent op. De van Kek Mama afkomstige hoofdredacteur kreeg Jannine Berkelaar als opvolger. Die benoeming werd deze week bekend.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie