Yeliz Çiçek hoofdredacteur Vogue Nederland

Ze is nu nog hoofdredacteur van Linda.Meiden.

Yeliz Çiçek is benoemd als hoofdredacteur van Vogue Nederland. Uitgever Bloom Publishing en Linda. brengen samen de titel terug op de markt, nadat Hearst Netherlands eerder dit jaar besloot er mee te stoppen. Çiçek werkt nu nog voor Linda.meiden waar ze pas sinds januari hoofdredacteur is.

Çiçek werkte eerder voor de titels Marie Claire en Glamour en heeft een lange carrière in de modejournalistiek. Volgens Marie Nanette Schaepman van Bloom Publishing staat Çiçek bekend om 'haar positieve energie, enorme drive en verfrissende kijk op de modewereld en het medialandschap'.

Çiçek zegt zelf: 'Vogue Nederland staat voor mij voor vrijheid, creativiteit en verbinding. Mijn visie is om die waarden tot uiting te brengen door prachtige producties te maken voor een brede waaier aan platforms: print, digitaal, social media, video en meer.'

Advertentie
advertisement

Vogue Nederland wordt uitgegeven in licentie. Vogue is eigendom van Condé Nast. Het eerste nummer verschijnt in februari volgend jaar. Bloom is verantwoordelijk voor print, Linda. doet online en social. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie