Zakelijk directeur Mariëlle Arts weg bij Linda.

Arts vertrekt zelf na afronding integratie Mood for Magazines in Talpa Network.

Mariëlle Arts gaat na elf jaar weg bij Linda. (onderdeel van Talpa Network). De zakelijk directeur had vorig jaar na de overname van uitgeverij Mood for Magazines waar Linda. onder valt door het bedrijf van John de Mol de leiding over het integratieproces. Arts vindt het na de afronding van dit proces een logisch moment om haar vleugels uit te slaan. 

Advertentie
advertisement

Arts: 'Begin maart heb ik Linda de Mol en Jildou van der Bijl laten weten dat het een goed moment voor mij is mijn ambities elders te gaan verwezenlijken nu het integratieproces is voltooid. De afgelopen elf jaar heb ik een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van LINDA. van magazine tot volwaardig crossmediaal merk.'

In een persbericht spreken Linda de Mol en ceo Peter de Mönnink hun dankbaarheid uit voor het werk dat Arts verricht heeft voor het mediamerk van Linda de Mol.

Mood for Magazines laat weten dat er naar een opvolger voor Arts wordt gezocht.

Daarmee lijkt het vertrek van Arts los te staan van de reorganisatie bij Mood for Magazines naar aanleiding van de coronacrisis. In april moest Linda. afscheid nemen van een aantal medewerkers van wie de contracten niet worden verlengd en werd de samenwerking met freelancers kritisch tegen het licht gehouden.

Binnen Talpa Network is een reorganisatie gaande als gevolg van de coronacrisis.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie