Blokker breidt pick-up-points voor e-tailer Ochama uit naar 50

De pilot waarin vier Blokker-winkels als pick-up-point voor Ochama dienden, was een succes. De samenwerking wordt uitgebreid.

Diepvries, Elektronica, Kleding, Schoenen & Accessoires en nog veel meer...
https://www.ochama.com/nl/

Blokker breidt het aantal winkels waar bestellingen bij omnichannel retailer Ochama kunnen worden opgehaald uit tot ruim vijftig. De uitbreiding volgt op een periode van uitproberen - vanaf mei 2022 – waarbij webshopaankopen bij Ochama konden worden opgepikt bij vier Blokker-winkels. ‘Een succes’, zeggen de partijen, ‘sinds 1 februari kunnen Ochama-klanten hun bestellingen in Nederland bij nog eens 50 Blokker-winkels ophalen.’

Daar hoeft het wat Blokker-ceo Jeanine Holscher niet bij te blijven. Zij verwacht de komende maand in nog ‘veel meer winkels’ een Ochama afhaalpunt in te richten.

Alle nieuwe ophaalpunten bevinden zich in stadscentra en winkelstraten. De bevoorrading vindt rechtstreeks plaats vanuit het distributiecentrum van Ochama.

Assortiment sluit 'naadloos aan'

Holscher zegt dat de samenwerking goed past in de veranderende rol van de winkel. Mensen gaan nog altijd graag naar winkels, maar shoppen ook vaak online. ‘Daar springen wij op in door meer en meer online orders via de winkel te verwerken, waardoor mensen hun online bestelde artikelen bij ons in de winkel kunnen komen ophalen. Hiermee maken we onze winkels nog relevanter en profiteren we van de extra bezoekers die dit met zich meebrengt.’ Holscher stelt dat het assortiment van Blokker naadloos aansluit op dat van Ochama.

Over Ochama

Ochama is in 2022 door retailgigant JD.com gelanceerd in Europa. Het presenteert zich als 'innovatief retailmerk' en wil een one-stop omnichannel winkelervaring bieden voor zowel food- als non-foodproducten.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie