Plus begint grote spaaractie met Meneer de Uil

Supermarkt haakt in op 50 jaar Fabeltjeskrant met poppenkast en handpoppen.

Bij het afrekenen van boodschappen ontvangt klanten van Plus spaarzegels die ze kunnen inruilen voor een gratis handpop van een Fabeltjeskrantfiguur. Eventueel kunnen ze daar een tafelformaat poppenkast bij  kopen en voor extra inspiratie heeft Plus vier voorleesboekjes laten maken die bij wisselende actieproducten verkrijgbaar zijn.

Rond de kinderserie die voor het eerst 50 jaar geleden voor het eerst op tv kwam is een heuse revival gaande. In totaal werden 1640 afleveringen uitgezonden van de serie. Dankzij de toespelingen die Meneer de Uil maakte op actualiteit en maatschappij populair was deze populair onder zowel kinderen als volwassenen. In december 2018 kwam de bioscoopfilm De Fabeltjeskrant uit en als het goed is zullen Meneer de Uil, juffrouw Ooievaar en Ed en Willem de Bever dit jaar weer te zien zijn op tv. Niet als poppenspel, zoals vroeger, maar als computeranimatie.

Advertentie
advertisement
PLUS x Fabeltjeskrant

Creatieve kinderen

In het kader van de spaaractie organiseren winkels in het hele land  activiteiten, zoals Meet & Greets met Meneer de Uil, knutselochtenden, poppenkastvoorstellingen, kleurwedstrijden en schminksessies. De meest creatieve kinderen maken kans op een iPad Mini. Daarvoor zenden zij hun gefilmde theaterstukken vanaf 1 maart in op de Plus Actiesite.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie