Dutch Digital Design presenteert 'DDW Talks: Adapted Realities' tijdens Dutch Design Week

Momkai, GRRR, Nxt Museum en Media.Monks tonen met diverse projecten de bijdrage van Nederlands digitaal ontwerp aan 'het groter geheel'.

Dutch Digital Design presenteert 'DDW Talks: Adapted Realities' tijdens Dutch Design Week

Stichting Dutch Digital Design presenteert zich dit jaar opnieuw als programmapartner van de Dutch Design Week. Tijdens het event-onderdeel 'DDW Talks: Adapted Realities' zijn het sprekers van Momkai, GRRR, Nxt Museum, Media.Monks plus kunstenaar Thijs Biersteker die met verschillende projecten mogen laten zien hoe Nederlands digitaal ontwerp bijdraagt aan 'The Greater Number'. Dat is het thema van van het evenement deze week, dat dit jaar weer fysiek plaatsvindt in Eindhoven. 

Advertentie
advertisement

Bijdrage aan verandering

Volgens de organisatie tonen verschillende makers en creatieven een breed scala aan projecten die mogelijkerwijs tot grote veranderingen zouden kunnen leiden. ‘Op verschillende manieren leveren zij een bijdrage aan gedragsverandering, het klimaat, gezondheid of het tegengaan van sociale ongelijkheid en conflicten.’ 

Paneldiscussie

Als onderdeel van het programma is er vrijdag, in navolging van de presentaties, een paneldiscussie met de businesspartners van het event, waaronder Andy Lürling (LUMO Labs), Jonas Onland (Serendipity) en Tjeerd Haccou (Space&Matter). 

De Dutch Design week duurt nog tot 24 oktober. 'DDW Talks: Adapted Realities' vindt plaats op vrijdag 22 oktober vanaf 10.00 tot 14.00 uur in Fifth in Eindhoven. 

Lees ook: Nxt Museum is media-kunst die verder reikt dan oneindig

Advertentie