Donderdag 16.30 live: Adformatie Connects Business met Marscha Krouwel (Hearst)

Bij alle mediabedrijven staat digitalisering hoog op de agenda. Marscha Krouwel vertelt hoe ze dat bij Hearst aanpakken.

Hearst heeft na een bewogen jaar de rug en heeft met het vizier op de toekomst een belangrijke focus: digitalisering van de merken. Tijdens Adformatie Connects Business praten we met country manager en Hearst-veteraan Marscha Krouwel naar de ontwikkelingen in het medialandschap, moeilijke beslissingen, leiderschap en toekomst van mediabedrijven in de wereld waarin big techs domineren. 

Aan bod komen onder meer:

- Wat heeft een goed mediamerk anno 2021 in zich? 
- Digitaliseren is het toverwoord, maar hoe doe je dat? 
- Wat willen adverteerders en hoe zorg je ze dat blijven? 

We praten er op donderdag 21 oktober tijdens Adformatie Connects Business over met Marscha Krouwel. Het gesprek staat onder leiding van Susanne van Nierop, content-director van Adformatie. Adformatie Connects Business wordt mogelijk gemaakt door partner Hearst.  

De livestream is donderdag vanaf 16.30 uur te volgen. Meepraten kan via #adfoconnects. Zet gelijk in je agenda zodat je het niet vergeet. 

Advertentie
advertisement

Bekijk hieronder de livestream van Adformatie Connects Business.

Bekijk hier een eerdere editie van Adformatie Connects Business die in samenwerking met partner DentsuAchtung werd gemaakt:

Plaats als eerste een reactie

Advertentie