Unsettled neemt digital nomad-platform Wanderbrief over

Het Amerikaanse Unsettled neemt digital nomad-platform Wanderbrief over van oprichters Mark van der Heijden en Valentijn van Santvoort.

Vlnr met de klok mee: Michael Youngblood in Bali (Co-founder Unsettled), Mark van der Heijden in San Francisco (Co-founder Wanderbrief), Valentijn van Santvoort in Amsterdam (Co-founder Wanderbrief), Jonathan Kalan in Puerto Rico (Co-founder Unsettled)

Wanderbrief werd in 2016 opgericht door creatieven Mark van der Heijden en Valentijn van Santvoort en biedt een virtueel thuis aan duizenden freelancers, ondernemers en locatieonafhankelijke professionals die de wereld als kantoor gebruiken. De community heeft leden uit meer dan 150 landen, organiseert meetups en kende partnerships met internationale bedrijven zoals Vodafone, Adobe en Selina.   

Het Amerikaanse lifestyle reismerk Unsettled herdefiniëert hoe mensen leven, werken en reizen in de 21e eeuw. Het merk ontwikkelt reiservaringen die 'werk, leven en avonturen ver voorbij de gebaande paden brengen'. Het gaat om retraites op twaalf locaties, maar ook om een online incubator-programma voor professionals die op zoek zijn naar onconventionele werk- en levensstijlen. Bij Unsettled zijn ruim 2000 mensen uit 80 landen betrokken. 

De acquisitie van Wanderbrief past binnen de missie van Unsettled om 'mensen te inspireren om een avontuurlijk leven vol persoonlijke ontwikkeling en betekenis te leiden door middel van gedeelde reiservaringen.' De Nederlandse Wanderbrief oprichters Mark van der Heijden en Valentijn van Santvoort zijn inmiddels aan boord bij Unsettled als adviseurs om hun groei in de wereldwijde markt nog verder te accelereren. 

De financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

CEO Jonathan Kalan zegt Wanderbrief sinds de oprichting te hebben gevolgd en zegt het bedrijf samen met Van der Heijden en Van Santvoort naar 'de volgende bestemming' te willen brengen. 

Van der Heijden: 'Wij zijn Wanderbrief begonnen om mensen te helpen om uit de 9-5 routine te stappen en overal ter wereld te gaan werken. Met ons platform, de partnerships en community ondersteunen wij de strategie van Unsettled om een marktleider te zijn en een wereldwijde generatie te helpen om de levensstijl van hun dromen te creëren.'

De overname kwam, gezien de gedeelde nomadische levensstijlen, geheel op afstand tot stand. De betrokkenen hebben elkaar nog nooit fysiek ontmoet.

Lees meer over de historie van Wanderbrief: 

Wanderbrief gaat op zakenreis via Vodafone en publiceert inspirerend reisverslag
The Backpacker Intern lanceert internationale community: Wanderbrief
The Backpacker Intern: hoe een Brabants jochie de wereld veroverde

 

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Srm University College
<a href=” https://tinyurl.com/tsb35rf ”><strong> Manipal Institute</strong></a>
<a href=”https://bit.ly/395orow”><strong> vellore institute of technology university
</strong></a>

<a href=”https://tinyurl.com/sc6gdet”><strong> Srm University College
</strong></a>

<a href=”https://tinyurl.com/wyz9ved”><strong> Bharati Vidyapeeth
</strong></a>
<a href=”https://tiny.ee/0k8A”><strong> JSS Engineering College

</strong></a>

<a href=”https://tinyurl.com/vktg2e6”><strong> Galgotias University

</strong></a>

Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Ajay Kumar Garg Engineering College IMPORTANT DATES
Thank you for sharing such an informational article. I am amazed to know some facts mentioned in your post. I have also done an article related to Education topic that is the<a href=”https://collegeadmissionsinfo.in/ajay-kumar-garg-engineering-college-fees-ranking-courses-admission-cut-off/”> <strong>Ajay Kumar Garg Engineering College IMPORTANT DATES </strong> </a>
You can read More things related to Colleges Visit website <a href=”https://collegeadmissionsinfo.in/”> <strong>College Admissions Info.</strong></a> You will surely find some other facts which you didn’t mention in your article. If you have any issue related to the topic, you can call us at 8512857575.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
SRM UNIVERSITY FEE STRUCTURE
Your content is very nice & that helps, useful to every person.

Why are you waiting for…. And live your Career, for more information, Website <a href=" https://collegeadmissionsinfo.in/srm-university-fee-structure-admission-course-exams-cut-off-ranking/ "> SRM UNIVERSITY FEE STRUCTURE
</a> & Call 8512857575 for more data/to approach your inquiries and for taking confirmation for SRM University.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie