Jelmer Wind (Team5pm): 'We doen intussen veel meer dan alleen YouTube'

De vijftiende aflevering van Just Getting Started, de podcast voor jonge bureauleiders, is nu te beluisteren.

Jelmer Wind in VIA-podcast Just Getting Started

Jelmer Wind is is medeoprichter en ceo van YouTube- en contentbureau Team5pm. In deze aflevering van Just Getting Started vertelt hij over de overname van Lijm Amsterdam, de propositie van zijn bureau en zijn visie op hoe Team5pm 'de marketeer van de toekomst' moet gaan bedienen.

Ook wijdt Wind uit over de groei die zijn bureau doormaakte: sinds de oprichting vijf jaar geleden werken er tegenwoordig 130 mensen op drie locaties. 

Poen en pitches

Met de maandelijkse podcastserie Just Getting Started, gepresenteerd door Danijel Dercksen en Lars Reimink*, brengen VIA en Adformatie de nieuwe generatie bureaudirecteuren voor het voetlicht. Iedere maand wordt een jonge bureaubaas ondervraagd over de start en groei van het bureau aan de hand van vier thema's: people, poen, pitches en proces.

Eerder waren Michan Tolman (Popcorn Stories), Isabel Boerdam (Green Food Lab), Marieke Verhaar (Ovide Agency), Japie Stoppelenburg (Truus), Pieter Zijlstra (Locals Agency), Caitrína van Veen (Marble), Jasper Fraikin (FJ), Linda Franse (Fama Volat), Fabian de Jong (The Herd), Dorien Kuiken (Fitzgerald), Robbert van Loon (Pinchhitters), Renée van den Oetelaar (Boomerang FT), Marcel van der Heijden (GoodKarma) en Charley Peereboom (Megawatt) te gast.

*Lars Reimink is tevens oprichter van Lijm Amsterdam, het bureau dat recent door Team5pm is overgenomen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie