Meindert van den Heuvel en Erwin Versluijs treden terug bij Ocean

Xavier Tilman (foto boven links) nieuwe ceo in Nederland.

Xavier Tilman (foto links) neemt het over van Meindert van den Heuvel

Erwin Versluijs en Meindert van den Heuvel treden per 1 januari terug als joint managing directors van Ocean Outdoor Nederland. Ze blijven wel aan als adviseurs van de Ocean Group. Met een loopbaan van meer dan 35 jaar in de out-of-homebusiness hebben beiden een sleutelrol gespeeld bij het vestigen van het Ocean merk in Nederland. Ocean nam twee jaar geleden Interbest over en Versluis en Van den Heuvel gingen mee naar het nieuwe bedrijf. 

Xavier Tilman is gepromoveerd tot ceo Ocean Nederland en gaat vanaf het nieuwe jaar van start. Hij wordt verantwoordelijk voor het verder laten groeien van het merk Ocean in Nederland.

Sportverdwaasd

Meindert van den Heuvel laat weten dat toen Erwin Versluijs en hij het bedrijf aan Ocean verkochten al gevraagd werd wanneer ze zouden stoppen. 'Ik heb altijd met plezier in reclame en media gewerkt en Ocean is een cool bedrijf dus zijn we Erwin en ik nog iets langer gebleven. Maar dit was het goede moment om te gaan. We hebben in 2021 een goed jaar gedraaid, met name dankzij het laatste kwartaal en kunnen het bedrijf met een gerust hart overgeven aan de volgende generatie.'

Van den Heuvel en Versluijs blijven dus wel verbonden aan Ocean, maar kunnen zich nu echt gaan toeleggen op hun grote liefde: sporten. 
'Erwin en ik zijn allebei "sportverdwaasd" en kunnen ons daar nu echt op gaan richten.'

Tim Bleakley ceo Ocean Group: 'Namens de Ocean Group wil ik alleen maar zeggen dat het werken met Erwin, Meindert en Xavier om het merk Ocean op te richten één van de mooiste uitdagingen van de afgelopen 10 jaar is geweest. Aan passie en toewijding geen gebrek. Ik ben in beide opzichten blij dat we zullen blijven samenwerken en nog belangrijker dat Xavier het bedrijf nu nog verder kan laten groeien.'

Ocean Outdoor werd in 2005 opgericht en wordt gezien als pionier in digital out-of-home. De laatste jaren was er een flinke Europese expansie. Ngage (waar Tilman directeur was) en Interbest werden twee jaar geleden overgenomen. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie