Nursing wint LOFonderscheiding voor Vakinformatie

De laureaat gaat met een geldbedrag van 10.000 euro naar huis. Eervolle nominatie Adformatie.

Nursing is winnaar geworden van de  LOFonderscheiding voor Vakinformatie, de tweejaarlijkse prijs voor vakbladen en andere producten voor professionals.

Annemarie Jorritsma reikte de prijs vanmiddag uit aan hoofdredacteur Alexia Hageman. Volgens juryvoorzitter Jorritsma is Nursing onmisbaar bij de persoonlijke professionele ontwikkeling van verpleegkundigen.

Jorritsma: 'Nursing verbindt de lezers, reflecteert op beroepsinhoud en vakuitoefening, neemt waar nodig politiek stelling, informeert over voor de zorg relevante maatschappelijke ontwikkelingen, heeft oog voor de emotionele kant van het beroep en laat de lezers aan het woord.’ 

Advertentie
advertisement

Echt terecht

De LOFonderscheiding voor Vakinformatie wordt iedere twee jaar toegekend. De laureaat gaat met een geldbedrag van 10.000 euro naar huis. Adformatie van Sijthoff Media zat bij de laatste vier genomineerden, samen met Cobouw van Vakmedianet en Renda  van Aeneas Media

Alexia Hageman van Nursing vindt de uitverkiezing ‘echt terecht’. ‘Nursing bestaat nu 25 jaar en we zijn nog altijd groeiende. Niet alleen in omzet en abonnees, maar vooral in aanzien.’

Het geldbedrag gaat volgens Hageman  goed besteed worden. ‘We gaan veel meer inzetten op video en online leren.’ Maar eerst is er dubbel feest te vieren.  Nursing viert dit jaar haar 25-jarig jubileum.

College voor Vakinformatie

De LOFonderscheiding wordt toegekend door het LOF College voor Vakinformatie, onder voorzitterschap van Annemarie Jorritsma. De leden zijn afkomstig uit bedrijfsleven, politiek, journalistiek, wetenschap, media en uitgeefsector.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie