Perspectives: nieuw platform met videotalks marcomprofessionals

Initiatief van Result Recruitment Group, Big Shots (onderdeel van Makerstreet), IAB Nederland en Dutch Digital Agencies.

Result Recruitment Group, Big Shots (onderdeel van Makerstreet), IAB Nederland en Dutch Digital Agencies komen vandaag met Perspectives. Het online videoplatform biedt actuele videopresentaties van professionals uit de digitale marketing, de media en de techindustrie.

Iedere week komt er een nieuwe video online. Door het produceren en delen van de videotalks willen de initiatiefnemers 'de markt in deze onrustige en onzekere tijden dichter bij elkaar brengen'.

Iedere aflevering staan een andere spreker en een ander thema centraal. Zo vertelt Jeroen Verkroost in de eerste video hoe je als merk de digitale transformatie het meest succesvol doorloopt. In de daaropvolgende afleveringen deelt onder anderen David Barens hoe je een merk bouwt op social media, deelt Jarno Stolk zijn kennis over en ervaring met blockchain in de media en laat Anke Kuik zien waarom consent management de start van data driven marketing is.

Arno Peperkoorn, directeur en partner van Result Recruitment Group en initiatiefnemer van Perspectives: “Perspectives is ontstaan vanuit de situatie waarin we nu zitten. Terwijl we elkaar op afstand houden, is innovatie dichtbij. Nieuwe kaders vragen dan ook om creatieve oplossingen waar we met elkaar naar moeten kijken.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie