Oma-onderbroek Zeeman vliegt winkels uit na sexy update

De degelijke slip van Zeeman is in een nieuw, verleidelijk jasje gestoken.

De Mady in een nieuw jasje.
Zeeman

De Mady-onderbroek van Zeeman, de o zo degelijke slip van de budget-retailer, vliegt over de digitale toonbank na een 'verleidelijke' update. Online is geen enkel exemplaar meer te vinden.

De onderbroek is met hulp van styling-studente Anne-Lotte van Vonderen in een nieuw jasje gestoken. De klassieke Mady is degelijk: simpel en wit, maar Van Vlonderen gaf er een sexy draai aan. Zo ontwikkelde ze de ‘Dotty Mady’ met polkadots, de ‘Catty Mady’ met panterprint en de ‘Lacy Mady’ met zwart kant.

Lees ook'Vroeger schaamde je je misschien als je naar Zeeman ging, nu maak je een statement'

De Mady-reeks is verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL. Voor een exemplaar betaal je 2,99 euro, de klassieke slip koop je in een duopack voor 2,99 euro. De onderbroek wordt goed ontvangen in de smaak, want online zijn alle gepimpte exemplaren inmiddels stijf uitverkocht. In de fysieke winkels zijn de onderbroeken nog wel verkrijgbaar.

Mondkapjes

De afgelopen tijd haalt Zeeman regelmatig het nieuws. Vorige week liet de retailer weten mondkapjes te gaan verkopen. Bij de keten wordt ook veel materiaal gekocht om zelf mondkapjes te maken. Op de website van Zeeman wordt uitgelegd hoe dat moet, welke materialen geschikt zijn en hoe ze moeten worden gebruikt.

Ook lanceerde de retailer het parfum 'Lucht'. Zeeman zegt gerenommeerde ‘neuzen’ ingeschakeld te hebben om samen een unieke geur te ontwikkelen. Er zijn twee varianten ontwikkeld die voor 4,99 verkocht worden in alle Zeeman-winkels en online. 

Lees ook: Zeeman volgt Louis Vuitton en lanceert tassenlijn voor fashionista's

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie