Gardeners wordt partner van Justdiggit

Bureau moet helpen de merkbekendheid te vergroten.

Non-profitorganisatie Justdiggit heeft voor Gardeners gekozen als creatief pr partner. Samen met de huidige partners moet Gardeners Justdiggit helpen om de merkbekendheid te vergroten.

Justdiggit pakt één van de grotere crises van onze tijd aan: de klimaatcrisis. Afgelopen tien jaar heeft Justdiggit 60.000 hectare aan land vergroend door onder andere 4,5 miljoen bomen terug te brengen en 145.000 'bunds' (halvemaanvormige kuilen die regenwater opvangen) te graven in Afrika.

Justdiggit is officieel partner van de United Nations Environment Programme (UNEP) geworden. De UNEP heeft het komende decennium (2021-2030) uitgeroepen tot het ‘Decennium van Ecosysteem Herstel’. De organisatie heeft als doel om Afrika de komende tien jaar weer groen te maken en zo een significante bijdrage te leveren aan het afkoelen van de aarde.

Advertentie
advertisement

Wessel van Eeden, global marketing director Justdiggit: 'Zowel qua visie, creativiteit, team spirit als naam (justdiggit x gardeners) passen we perfect bij elkaar. We kijken ernaar uit om onze positieve oplossing samen veel bekender te maken in het komende 'Decennium van Ecosysteem Herstel'.'

Maria Evers, founder & managing director Gardeners: 'Samen gaan we dit verhaal wereldkundig maken middels positieve en nieuwswaardige activaties en pr-campagnes.'

Zie ook: 
Hoe Justdiggit met 'de kracht van communicatie' een positieve klimaatboodschap wil brengen

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie