Viaplay strikt Max Verstappen als ambassadeur

De kersverse Formule 1-kampioen heeft een meerjarig contract getekend met de streamingsdienst, die 1 maart in Nederland start.

Credits: Andrej Isakovic AFP via NENT

Max Verstappen heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met Viaplay om als ambassadeur te fungeren in alle markten waar de videostreamingsdienst de Formule 1-rechten heeft. Viaplay start op 1 maart in Nederland en heeft hier de uitzendrechten op live races. De streamingsdienst gaat ook een exclusieve documentaire uitzenden rondom Verstappen. Vader Jos Verstappen treedt toe tot het team van internationale Viaplay-raceanalisten dat duiding geeft rondom de live tv.

Viaplay belooft unieke content

Viaplay meldt in een persbericht dat het een documentaire gaat aanbieden waarin verstappen zijn 'geheimen' verklapt rondom het Formule 1-racen. Kijkers krijgen in de documentaire ook te zien hoe Verstappens leven er buiten de racecircuits uitziet. Verstappen zegt uit te kijken naar de samenwerking met Viaplay en blij te zijn dat zij exclusieve content gaan maken voor (onder meer Nederlandse) kijkers. 

Viaplay kost 14 euro per maand

Viaplay is een Scandinavische videostreamingsdienst die in maart start in Nederland. De dienst kost veertien euro per maand en biedt onder meer aangekochte en zelfgemaakte films, series, documentaires aan. Daarnaast zet Viaplay stevig in op het uitzenden van live sport. Het heeft in Nederland de exclusieve uitzendrechten gekocht voor Formule 1, PDC darts, de Bundesliga-voetbal en meer. 

Viaplay gaat zelf abonnementen verkopen en heeft distributiepartners gevonden in onder meer KPN en Vodafone Ziggo. Amber Brantsen verlaat de NOS om voor Viaplay een studioprogramma rondom Formule 1 te presenteren. PHD verzorgt de Nederlandse mediabelangen voor Viaplay.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Jos Govaart
Ik moet altijd denken aan die vaders aan de zijlijn bij de voetbal vroeger. Die kon je grofweg indelen in twee categorieën:
-De vader die zijn zoon voortrekt en matst.
-De vader die graag wil laten zien dat ie de kritische en onafhankelijke vader uithangt.
Benieuwd hoe Jos zich opstelt ten opzichte van zijn zoon Max. Maar hoe verzin je het zeg. Een journalistieke aanpak vanuit viaplay is nu al schier onmogelijk.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie